The Rite of the Womb

(De Rite van de Baarmoeder)

Wanneer: Maandag 16 April (Nieuwe Maan) van 19.00 – 22.30 uur

 

De Rite van de Baarmoeder of ook genoemd de 13de Rite van de Munay Ki is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een healing als ook een blessing is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt.
Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee, of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is.
Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

De rite van the womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen.
Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!!

Dit oeroud vrouwen-ritueel van heling en bevrijding uit de Amazone herinnert ons aan deze essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen
de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven

Zodra je de rite ontvangen hebt, mag jij dit geschenk van heling en transformatie ook delen met zoveel mogelijk vrouwen.

Locatie: Cleyburchstraat 16A Rotterdam
Tel. nr. 06-49716353

Klik hier om in te schrijven

Vraag : Waarom de 13e en niet de 10e Rite van de Munay- Ki?

Nog voor de Rite of the Womb waren er negen Munay Ki  rites. Ondanks dat de rite of the womb de 10e rite is die aan ons is overgedragen, is het een vrouwelijke rite en hoeft dus niet in lineaire volgorde te worden  over gedragen. De stam die deze rite aan ons over heeft over gedragen wil de 13 manen in een jaar eren, welke gerelateerd zijn aan de dertien cyclussen in de baarmoeder.

Vraag : Als mijn baarmoeder is verwijdert, kan ik dan de rite ontvangen?

Als je baarmoeder is verwijdert is het nog meer van belang dat je deze rite ontvangt, want energetisch gezien bezit je nog steeds een baarmoeder en het is van groot belang , dat je je ermee verbindt om je vrouwelijke wijsheid en kracht terug te winnen. Nadat je deze rite hebt ontvangen is het van groot belang dat je het iedere  donkere maan koester om  het te helen  van alle pijn en verdriet en het plezier en compassie te sturen.