Rite of the Womb

Goedemiddag geweldige sisters.Ik voel me geroepen om jullie bij te staan en te steunen door een geweldig mooi ritueel met jullie te delen.Zoals jullie misschien weten ben ik Holistic life coach met achtergrond Tantra, Sjamanisme en Energetisch werk vanuit Reiki etc. Al jaren geef ik iedereen de kans om deel te nemen aan The Rite of the womb.( later in deze mail meer info. hierover).Deze Rite kan ik niet gratis geven, maar wél een Yoni ritueel vanuit het Sjamanisme om de Yoni te eren, lief te hebben en te koesteren.Dit ritueel geef ik jullie Zondag avond 3 december 2017 bij Volle Maan.
Deze Rite kun je dan om 19.30 uur live volgen op FB .

Zorg voor een goed voorbereide omgeving.Het is tenslotte een cadeau aan jezelf.De benodigdheden voor dit ritueel is Sali of heilighout, een aansteker en iets om de sali in te branden, jouw favoriete bloem in een glas/vaasje met water en mocht je een yoini ei hebben dan ook deze bij de hand houden.Mocht je geen yoni ei hebben neem dan een kristal (bijv. de Roze quartz ).

 
Het ritueel duurt ongeveer 30 minuten.Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, eventueel tissues, een glas water, dat je in kleermakerszit of lotus houding kan zitten, met een rechte rug (meditatie houding) en niet gestoord kan worden. En daarna heerlijk kan gaan liggen, maak het jezelf comfortabel.
(Kussens, dekentje etc)
 
Nu uitleg over “The Rite of the Womb” van 17 januari 2018
(nieuwe Maan)
 De 13de Rite van de Munay Ki is een geschenk aan jezelf. Door de energie vd inwijding, die zowel een healing als ook een blessing is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is…
Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.
 
De rite van the womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen…
Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!!
 
Dit oeroud vrouwen-ritueel van heling en bevrijding uit de Amazone herinnert ons aan deze essentiële waarheid:
 
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen…
de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.
 
Zodra je de rite ontvangen hebt, mag jij dit geschenk van heling en transformatie ook delen met zoveel mogelijk vrouwen .
Tarief: 45,00 euro p.p.
Adres, Cleyburchstraat 16A, 3039DD Rotterdam
Max. aantal deelnemers 10.

Klik hier om in te schrijven.

Namasté
Ingrid Kramer