Reacties

Reactie van André  op een Bewustincontact coaching sessie:

Ingrid, ik wil je bij deze bedanken voor de mooie “Bewustincontact”sessies. De mooie momenten, de ontspannende gesprekken, je open mind,….. Wat ik wil zeggen is, dat je goud in handen hebt als mensen jou ontmoeten.

 Reactie van Marja op de Holistic Life Coaching:

Ingrid bezit over geweldige intuïtieve talenten waardoor zij vaak tijdens de sessies blokkades en belemmeringen naar bovenhaalt. Ze is heel trouw en toegewijd aan een ieder die voor haar verschijnt met een vraag of probleem.

Reactie van Julia op de Tantra massage:

Ja…ik moet zeggen dat ik het een hele bijzondere, bijna spirituele ervaring vond! Wauw… Het heeft mij echt meer inzicht gegeven over waar ik zit, en waar ik heen wil. Verder voel ik mij vollediger… Mijn lichaam meer een, van hoofd tot tenen. En alsof er een stukje stress naar beneden is gezakt. Meer een gevoel van, ‘ach ja…het is goed wat er komt’. Hoewel de stress ook op de loer ligt…

Ik wil je zo bedanken, voor je wijsheid! Je energie.

Thuis noemde ik jou een ‘geleider’. Daarmee bedoelde ik, dat jij de energie, de stroom begeleidt. Een hulp bent om het gelijkmatig te verdelen, weer met elkaar in verbinding te laten komen. Prachtig!

Hieronder lees je de reactie van Sonja n.a.v. een “Bewustincontact op het gebied van intimiteit” weekend voor paren:

Ik vond ons weekend onder jouw leiding erg mooi. Ontroerend, spannend en zacht.
Meer dan ik gehoopt had vooral verdiepte het mijn samenzijn met Peter.

Op zich wist ik wel dat de weg via het lichaam en het lichamelijk beleven voor mij en voor ons meer direct werkt dan praten alleen en dat het belangrijk is om dat op te zoeken, maar dat Peter zo geraakt zou worden en mij daarin toeliet, was heel bijzonder.

Ik zag een nieuw deel van hem om van te houden en te koesteren. De vorm van deze dagen paste zo goed bij waar ik en hij en wij samen mee bezig zijn de laatste twee jaar. Heel fijn! Geeft zo veel vertrouwen! In hem, in mijzelf, in de liefde die ontstaat op het moment dat je je openstelt. Dat ik daar niet aan hoef te twijfelen, dat vergeet ik soms…

En dat intimiteit ook zo dichtbij kan zijn, eigenlijk heel gewoon. Geruststellend gewoon. En schaamte niet zo nodig.Over jouw begeleiding, lieve Ingrid: ik vond het zo fijn dat je zo afgestemd was, dingen voordeed, jezelf liet zien, me aanraakte zo heel natuurlijk, tegelijk met volle aandacht, maar ook met vrijheid.

Dat je hulp bij het uitleggen van de massage ondersteunend was, duidelijk met meer ervaring, maar ook met afstand. Als het ware onpersoonlijk (in een positieve betekenis), terwijl ik wel je betrokkenheid voelde. Gaf me ruimte, prettig. Moest toch best aantal keer over mijn verlegenheid heenstappen.

Hieronder lees je de reactie van Peter (de partner van Sonja):

Lieve Ingrid,

Wil je echt nogmaals danken voor de twee dagen. Ze waren bijzonder. Ik ging er vorige week zaterdag toch met tegenzin heen. Voelde me ongemakkelijk. Maar nu met de ervaring achter de rug, ben ik zo blij dat ik dit ervaren heb. Het was mooi en fijn en heeft bij mij veel werking.Vond het knap ook hoe je een sfeer weet te scheppen die prettig is.

En goh wat hebben de oefeningen een impact gehad op mij. Er kwam erg veel verdriet naar boven. Zaterdagmiddag, zaterdagavond en ook zondagmiddag nog veel meer. Zoiets had ik nog niet eerder ervaren. Voelde me kwetsbaar. Ben ook niet gewend om mij over te geven aan zo’n spel van teasen en sensitiviteit. Geven daar had ik wel enige ervaring mee maar ontvangen was nieuw voor mij. Vreemd ook dat er door dit ineens ruimte bij mij was om opgehoopte ellende de kans te geven.

En na de dagen voel ik mij een stuk lichter. Vrijer ook waarbij het kontakt naar anderen weer iets gemakkelijker gaat.

Ook was ik afgelopen dagen sneller aangebrand als iets misgaat. Afgelopen woensdag was ik bijvoorbeeld loei kwaad op Sonja omdat ik vond dat ze iets naars tegen mij zei. Was verbaasd over mijzelf dat ik zo boos was. Gelukkig konden we een dag later dit weer bijleggen, waarbij we echt ruimte hadden voor elkaars gevoelens zodat we de ruzie prima konden uitpraten.

Tot slot ..Ik vond dat je de dagen liefdevol maar ook met een helder doel voor ogen hebt geleid.

Reactie op “Holistic Life Coaching”:

Via de site bij deze bijzondere vrouw terecht gekomen. Wauw… Een “Bewustincontact” sessie mogen ervaren. Zij heeft mij leren inzien hoe belangrijk het is om bepaalde “zaken” in je leven los te laten. Het helen van bepaalde chakra’s is een mooie ervaring om mee te maken. Krijg van verschillende mensen in mijn omgeving (ook onbekende) zowel verbaal als non verbaal het gevoel dat ik er mag wezen! Negatieve energie heeft plaatst gemaakt voor al het positieve! Geweldig.. Naast het energetisch coachen heeft zij mij ook leren mediteren. Het aarden van jezelf als persoon. Niet over twijfelen, gewoon een afspraak plannen.