Over Mij

 

“Het leven wil je zo niet aan je voorbij laten gaan. Je stelt je open om inzicht te krijgen in jouw deel in het geheel, maar vind nu nog de persoon waar jij je goed bij voelt, iemand met kennis van het leven, waar jij je bloot aan durft te geven.”

Ingrid Kramer

Graag stel ik mij aan je voor:

Mijn naam is Ingrid Kramer (Atijiva) en als Spiritual Teacher, Master in Healing Energy, Reiki Master, Holistic Life Coach en Medium, een mond vol. Tantra, Sjamanisme, Reizen, Dans, Masseren, creatief bezig zijn (onder andere schilderen) en mensen begeleiden op het pad van bewustwording in contact, is waar ik mij het liefst mee bezig hou.

Maar zo begon het niet. Het is een lange weg geweest van innerlijke groei, energetische initiaties en doorzettingsvermogen naar uiteindelijk het doorgeven van al die wijsheden en krachtbronnen binnen mijn bedrijfje Bewust in Contact. Ik heb 33 jaar in het onderwijs gewerkt als groepsleerkracht en als dansante vorming en drama docente op basisscholen en een VSO school waar ik naast een groep draaien ook de eind musicals en thema dagen organiseerde. Ik genoot hiervan maar merkte dat ik tegen de te starre structuren in het onderwijs aanliep. Structuren die belette dat kinderen werkelijk in hun kracht konden staan en opbloeien tot wie ze in potentie zijn. Ik kwam in een burn-out situatie terecht vanwaaruit ik mij meer en meer ben gaan ontwikkelen tot uiteindelijk Master in Healing Energy en Bewustwordingsprocessen waarbij ik een Holistische aanpak vanuit de Tantra en het Sjamanisme hanteer. In volle bewustzijn geniet ik van het leven en leef vanuit mijn hart. Ik hou van het leven in voor -en tegenspoed. Onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en de ander.

Ik heb diverse trainingen gevolgd en ga voor meditatie en persoonlijke groei regelmatig naar het meditatieresort van Osho in Pune (India) en de Humaniversity in Egmond aan Zee en naar Venwoude.

Trainingen:

– Energetisch Coach opleiding (bij Courant Coaching, Rotterdam)

– Channeling cursus (Susanna Willis en Tareth)

–  Reiki Master (Centrum De Roos)

– Tantra massage en jaartraining  (Wild Tantra, Venwoude;  Pashianti, Pune; Tantra Lotus(Ivar Mol); The New Tantra (Alex Vartman))

– Tantra the deepening (Pashanti, Pune,India)

-Tantra jaartraining van Osholeela (Wild Tantra, Venwoude)

– The New Tantra level 1 en 6

– De dualiteiten in het leven (Veet Mano, Pune,India)

– Het innerlijke kind (Veet Mano, Pune, India)

– Bewustwordings trainingen (Pune, Venwoude en bij Humaniversity, en bij diverse andere instituten)

– Sjamanisme krachtdieren, vrouwenwijsheden en nog veel meer (Centrum De Quest,Rotterdam)

– Munay Ki (Centrum De Quest, Rotterdam)

– Nusta Karpay (Centrum De Quest, Rotterdam)

– Ayurvedische massage (bij Alveda, Amsterdam en Hospital Pune India)

– Hotstone massage (bij Alveda, Amsterdam)

– Klank(schalen) massage (Klankcentrum Sattva, Den Haag)

– Tarot Reading (Centrum de Roos)

– Intuitive Zen Tarot (MaDonna en in Pune,India)

– Satsang (Naropa en Vera Helleman)

– Reminding Yourself of the forgotten Language of Talking to your BodyMind (Humaniversity)

– Art of Movement (Pune, India)

– Painting Birth of Creativity (Pune, India)

– Access Consciousness Bars (Ellen Gille, Rotterdam)

Reizen maakt een zeer belangrijk deel uit van mijn leven. Ooit was ik gastvrouw op cruiseschepen en het reisvirus heb ik er aan over gehouden.

In mijn praktijk ontmoet ik mensen, die zich kwetsbaar op durven stellen en mij vertellen, waar het bij hen of binnen hun relatie aan ontbreekt. Ik leer ze zichzelf totaal te accepteren en bewust om te gaan met dat wat is, zodat ze weer vol nieuwe inzichten naar huis kunnen gaan en minder onder spanning staan. De mensen die ik heb begeleid voelen zich gehoord en bevrijd.  Mijn brede kijk, kennis en openheid heeft hun leven verrijkt.

Download direct mijn GRATIS e-book : “Bewust in contact“. Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek direct in je mail.

Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wil maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Namasté,

Ingrid (ook wel Atijiva genoemd “Zij die vol in het leven staat”)

 

Ik laat het Levens Energie licht op je leven schijnen zodat je ziet waar stof op ligt.

Ik haal het stof eraf en zorg dat je als AUTHENTIEK persoon tevoorschijn komt en

kan leven vanuit jouw essentie.