Over Mij

Het leven wil je zo niet aan je voorbij laten gaan. Je stelt je open om inzicht te krijgen in jouw deel in het geheel, maar vind nu nog de persoon waar jij je goed bij voelt, iemand met kennis van het leven, waar jij je bloot aan durft te geven.

Ik laat het LED ( Levens Energie Deskundige) licht op je leven schijnen, zodat je ziet waar stof op ligt. Ik haal het stof eraf en zorg dat je als AUTHENTIEK persoon tevoorschijn komt en kan leven vanuit jouw essentie.

Graag stel ik mij aan je voor:

Mijn naam is Ingrid Kramer (Atijiva) en als Spiritual Teacher,Master in Healing Energy,Reiki Master,Holistic Life Coach en Medium heb ik naast mijn rijke levenservaring  mezelf verdiept in de holistische levensvisie vanuit de Tantra en het Sjamanisme.

In mijn praktijk ontmoet ik mensen, die zich kwetsbaar op durven stellen en mij vertellen, waar het bij hen of binnen hun relatie aan ontbreekt.

Ik leer ze zichzelf totaal te ACCEPTEREN en bewust om te gaan met dat wat is , zodat ze weer vol nieuwe INZICHTEN naar huis kunnen gaan en minder onder SPANNING staan.

De mensen die ik heb begeleid, voelen zich GEHOORD en BEVRIJD, het heeft hun leven VERRIJKT door mijn brede kijk, kennis en openheid.

Verander de wereld, begin bij jezelf. (Spinoza)

Download direct mijn GRATIS e-book : “Bewust in contact.”

Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek direct in je mail.

Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wil maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Namasté,

Ingrid.( Ook wel Atijiva genoemd”Zij die vol in het leven staat”)