Genezende Piramidewater Bosnië

Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt. De meest gestelde vraag: Kun je water dat zo oud is dan wel drinken? Diverse onderzoeken in waterlaboratoria hebben tot verbluffende resultaten geleidt! Het water blijkt niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is, zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse, ook nog eens zeer heilzaam!
Een water-sample uit de tunnels werd in 2013 opgestuurd naar het laboratorium van de bekende Japanse arts/dokter Emoto, waarbij ze hebben vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde is voorgekomen.
Recentelijke metingen hebben vastgesteld dat het (onverdunde) water op meer dan 1 miljoen Boviswaarde is gemeten.

Mijn ervaring:

Ik ben net terug van de Mondhygiëniste met de boodschap dat mijn gebit er goed uit ziet, niet alleen doordat ik het zelf goed heb onderhouden, want dat heb ik de jaren hiervoor ook gedaan. Toch kreeg ik steeds weer het bericht dat ik het nóg beter moest onderhouden , want had paradontitis en veel tandsteen terwijl ik niet rook en maximaal twee kopjes koffie per dag drink. Hopeloos werd ik ervan. MAAR nu NIET. Wat heb ik anders gedaan dan de jaren hiervoor? Zo ook de Lichen Sclerosus klachten die mij s’nachts wakker hielden zijn verdwenen. Geen diepgaande ,onhoudbare jeuk meer. Verbazingwekkend. En dat alles door het drinken van Piramidewater en gezond leven. Maar vooral het piramidewater heeft deze resultaten teweeg gebracht, daar ben ik van overtuigd. Ik heb het aan den lijve ondervonden. Het heeft nog veel meer voordelen, o.a. meer rust en balans, daarom ben ik distributeur van Zuid-Holland geworden. Het water is niet in onverdunde vorm te gebruiken vanwege de hoge boviswaarde.1 ml (één dopje is voldoende voor 500ml ) Het flesje is dus nu ook bij mij te bestellen en af te halen(op afspraak), dat scheelt in de verzendkosten.

Hoe te gebruiken?

Het Piramidewater niet in onverdunde vorm gebruiken!
Het piramidewater heeft een dusdanige hoge boviswaarde dat het ons lichaam, dat grotendeels ook uit water bestaat, weer op snel tempo in hogere frequenties brengt, waardoor er natuurlijke genezing zal optreden. De zogenaamde Shumann-resonantie!

Dagelijks Gebruik (drinkwater voor preventie)
1 flesje van 100 ml onverdund is goed voor circa 50 liter drinkwater, wanneer je het dagelijks preventief wenst te gebruiken voor je gezondheid en welzijn. De aanbevolen dosering is 1 maatdopje op 500ml water, dus een halve liter, 2 dopjes voor een hele liter, enzovoort. Drink niet meer dan één liter per dag!

Geadviseerd gebruik voor Genezing:
Wanneer je het piramidewater wenst te gebruiken voor genezing van ziekte, kwalen en/of lichamelijke ongemakken, dan kun je dosis met factor * 3 doen, dus 3 dopjes op een halve liter en 6 à 7 dopjes op een hele liter. Om het lichaam te laten wennen aan deze verandering is het te adviseren om eerst 2 dagen te starten met de dosering voor dagelijks gebruik, alvorens tot het genezend gebruik over te gaan.

Wat kost een flesje van 100ml en waar af te halen?

Het genezende water uit de piramides van Bosnië Nu ook via mij te bestellen voor €12,95 per flesje.

Op afspraak af te halen aan de Cleyburchstraat 16A, Rotterdam. Of bel: 06-49716353