Energetische huisreiniging.

Energetische huisreiniging

Er kunnen in ons huis dingen gebeuren die we niet kunnen verklaren. De meeste mensen zullen zich hier niet aan storen. Maar soms voelen we toch dat er iets niet klopt. We voelen het aan, de sfeer is anders. Vaak hebben (jonge) kinderen er eerder last van dan volwassenen, juist door hun gevoeligheid.

Het kan zijn dat er een geest/entiteit in huis aanwezig is of dat er bepaalde emoties of spanningen van de bewoners of vorige bewoners zijn blijven hangen. Ook betreft het vaak geesten van overleden personen die nog niet willen of kunnen overgaan of om een andere reden blijven hangen. Een aantal is zich helemaal niet bewust dat ze zijn overleden en blijven ronddolen totdat iemand hen komt helpen om over te gaan. Ze hoeven zich niet te manifesteren in het hele huis. Vaak houden ze zich op op een bepaalde plaats of kamer.

Entiteiten kun je op allerlei manieren in je huis krijgen. Het kan zijn dat ze meekomen met een persoon. Meestal zijn ze al in het huis aanwezig op het moment dat je het huis betrekt. Ook aardstralen kan een energiebron zijn waardoor entiteiten zich aangetrokken voelen.

Hoe merk je dat:

Apparatuur stoort vaak, lampen aan/uit, bewegende voorwerpen, onrustige huisdieren, koud briesje langs je heen, kinderen die angstig zijn, kinderen die niet alleen durven slapen of bang om alleen in het donker te zijn of naar bed te gaan of in hun kamer te slapen.

Deze verschijnselen kunnen een gezonde en prettige sfeer in huis aardig verpesten. De invloed van entiteiten wordt vaak onderschat en pas achteraf beseft men hoe belastend het is geweest en hoeveel invloed ze hebben op ons welzijn.

Hoe uit het zich:

Sfeer onaangenaam,slecht slapen, soms lichamelijke klachten zoals o.a. hoofdpijn,veel geruzie, ontzettend moe zijn, angstige kinderen.

Als je bovenstaande verschijnselen herkent is het verstandig om je huis energetisch te laten reinigen/zuiveren.

( Basis) Energetische huisreiniging op locatie (3 bijeenkomsten)

  1. Tijdens mijn eerste bezoek voor de energetische reiniging van het huis en de bewoners gaan we eerst een kennismakingsronde aan, zodat vooral de kinderen begrijpen wat ik ga doen en zich beschermd en gehoord voelen. Ik leg kort en bondig uit welke energieën verstorend kunnen werken in huis en hoe deze je als bewoners beïnvloeden. Vervolgens gaan we samen door het huis en wijs ik op de details die storend kunnen werken en wat we als eerste ingreep kunnen doen. Ook bespreek ik mijn aanpak en wat er eventueel aangeschaft dient te worden.
  2. Tijdens een tweede bezoek ga ik alleen door het huis en neem waar en neutraliseer de energetische belasting in en rondom het huis. Na afloop vertel ik welke verstoringen ik ben tegengekomen en heb gereinigd. Alle bewoners ontvangen een persoonlijke energetische reiniging om goed in balans te komen met de nieuwe energetische situatie van het huis.
  3. Tijdens dit bezoek loop ik alles nog eens na en bespreken we de eventuele voortgang en staat van zijn. Het is namelijk zo, dat een huis en de bewoners na een bepaalde periode weer energieën van buitenaf mee kunnen nemen zodat er weer gereinigd dient te worden .Zowel het huis als de bewoners.

Klik hier om in te schrijven.

**Uitgebreide Energetische Huisreiniging op locatie.(5 bijeenkomsten)

In het uitgebreide pakket  op  locatie ligt het accent niet alleen op de energetische reiniging van het huis en de bewoners maar ook op een stuk bewustwording en extra persoonlijk ondersteuning. Er komen dan nog twee bijeenkomsten extra bij .Hier neem ik je mee op een interactieve energetische reis door je eigen huis. Ik lokaliseer verstoringen in huis en laat je deze voelen. Ik leg je uit wat de verstoringen zijn en hoe de wederzijdse energetische uitwisseling tussen mensen en ruimtes werkt. Tevens vertel ik je wat je zelf kunt doen om de energie in huis schoon en in beweging te houden. Deze mini-workshop geeft je veel waardevolle en praktische informatie, inzichten en uitleg.

**Wanneer een ruimte ontdaan is van oude spanning is deze weg en komt niet meer terug. Bij mensen werkt dat anders omdat je als mens te maken hebt met hardnekkige patronen, overtuigingen en verslavingen. Extra persoonlijke ondersteuning na de reiniging van je huis helpt je niet alleen om makkelijker aan te passen aan de veranderde energie van je huis, het helpt je ook om over een langere periode oude spanning los te laten en voorkomt dat je die weer snel opbouwt. Deze persoonlijke ondersteuning is inbegrepen. We houden dan ook twee maanden contact voor verdere ondersteuning.
Klik hier om in te schrijven.

 • Check up en reiniging na 12 maanden.
  De eerste reiniging van je huis werkt als een `reset` van alle oude informatie die tot op dat moment een belemmerende rol speelde in je woonomgeving. Echter na dit moment gaat je leven verder in die ruimte, dat door intense gebeurtenissen in je leven je leefruimte op termijn toch weer beïnvloed en kan vollopen met achtergebleven emoties. Wanneer je te maken hebt met aardstraling en elektrostress zul je deze altijd moeten blijven checken en reinigen, omdat zowel de Aarde als de technologische omgeving van je huis voortdurend in beweging zijn en nieuwe informatie in de ruimte kunnen brengen.

Tarieven :

 • Het tarief voor het Basis pakket is €85 (incl. btw maar excl. Reis en parkeerkosten)) per bezoek van 1 á 1 ½ uur.
 • Het tarief voor het Uitgebreide pakket is zoals het basis pakket ( €85 per keer incl. btw) plus €50 incl. btw extra voor de mini workshop.( Dit excl. Reis en parkeerkosten)*De laatste twee keer duren ongeveer 2 uur per keer.

*De prijs en tijd  is afhankelijk van het aantal bewoners i.v.m.de uitgebreide persoonlijke reinigingen.

De reiskosten €0,30 per kilometer en parkeergeld.

Klik hier om in te schrijven.

 

 

.