Cursus “Bewustincontact.”

Groepscursus “Bewustincontact” is een cursus van 6 bijeenkomsten voor mannen, vrouwen en paren.

Yess “I am alive”                                                            Yess”I go for it”.

De groepscursus gaat in Januari 2018 op de donderdag avonden van start.(data volgen nog)Groepscursus “Bewustincontact” een cursus van 5 bijeenkomsten voor zowel mannen, vrouwen en paren. Een cursus die je inzicht geeft in jezelf en de ander ook op het gebied van intimiteit.

Per info. avond max. 12 personen!! Aanmelden via Ingrid@bewustincontact.nl

Je krijgt inzicht in datgene wat jou uit balans haalt waardoor je niet lekker in je vel komt te  zitten en er lichamelijke klachten kunnen ontstaan of  blokkades op het gebied van intimiteit.

Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, concentratiestoornissen. Je lichaam gaat je systeem uitputten zodat uiteindelijk je hoofd ook niet goed meer kan functioneren. En zo komt er dus een moment dat je zo’n heftige reactie krijgt van je lijf, dat je wel moet luisteren omdat je lijf het natuurlijke en gezonde evenwicht in je lichaam en geest wil herstellen.

Blokkades op het gebied van intimiteit, zoals het gevoel van afwijzing, jaloezie, irritatie, onenigheid, geen zin meer in het vrijen , lusteloosheid etc.

Een belangrijke oorzaak is dat we in onze maatschappij, o.a. werk, aan allerlei opgelegde eisen en normen moeten voldoen. De grootste oorzaak is dus stress, want deze eisen worden steeds hoger. Daar komt nog eens bij dat we vooral aandacht hebben voor wat niet goed gaat. De boodschap die je dus steeds te horen krijgt is, hoe zeer je je best ook doet, ‘je bent niet goed genoeg’. En alles wat je aandacht geeft groeit. Zo daalt je zelfvertrouwen tot nul en zoek je je eigenwaarde in complimenten en verwachtingen van anderen.

Tijdens deze cursus zal ik je in contact brengen met jouw bewustZIJN. Tevens kom je in contact met de wisselwerking van energieën tussen de mensen in de cursus en wat het met jou doet. Het geeft je een kijkje in de relatie tot jezelf t.o.v. de ander.

Door o.a. energetische oefeningen, lichaamswerk en meditatie (vanuit de Tantra en het Sjamanisme),  groepsgesprekken, de tarot en thuisopdrachten  krijg je  inzicht in jouw blokkades en en zul je de nodige hulpmiddelen aangeboden krijgen om vanuit meer rust door het leven  te gaan en meer in je kracht te staan.

Je krijgt meer rust, lust en voelt je bevrijdt ook op het gebied van intimiteit.

En ja je commiteert  je aan deze 5 bijeenkomsten om de veiligheid binnen de groep te waarborgen.

Aantal deelnemers: min. 6, maximaal 12 deelnemers.

Data:  Donderdag avonden in Januari 2018.Van 19.30 tot 22.30 uur .

Plaats: Cleyburchstraat 16A, 3039DD Rotterdam of Centrum Djoj Rotterdam.

Bijdrage: € 297,-incl. btw ( 21%) In overleg ook mogelijk om  in delen te betalen.

Feedback  uit een vorige vergelijkbare cursus:

Ingrid bezit over geweldige intuïtieve talenten waardoor zij vaak tijdens de sessies blokkades en belemmeringen naar bovenhaalt. Ze is heel trouw aan een ieder die voor haar verschijnt met een vraag of probleem. Werken met haar is door die toewijding erg gemakkelijk.

Voor mij, Pieter, ben ik oprecht verrast wat het met Ciska en mij gedaan heeft. Sinds lange tijd voelde ik zondag weer de verbondenheid tussen Ciska en mij. Dat werkte heel lang door. Alle onderlinge irritaties tussen Ciska en mij leken minder aanwezig/relevant geworden te zijn deze week. Met name het onderbewuste werkte lang door. We hebben een heerlijke week gehad. Ik ben blij dat we de cursus bij jou gevolgd hebben. We hebben een goede basis om door te pakken. Dank je wel 🙂

FAQ:

Vraag:Zijn er evenveel mannen als vrouwen?

Antwoord: Ja ik zorg voor een even aantal mannen als vrouwen.

Vraag: Raken we elkaars intieme delen aan?

Antwoord: Nee

Vraag:Zijn we tijdens de cursus naakt?

Antwoord: Er komt een moment dat er aan je gevraagd wordt om je kleding uit te doen, maar het is volledig aan jou of je dat wel of niet doet. Grenzen aangeven!

Vraag:Kan je in delen betalen?

Antwoord: Ja, het is mogelijk om in delen te betalen.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik die graag . Mail naar : ingrid@bewustincontact.nl

Klik hier om in te schrijven.