Cursus “Bewustincontact.”

Groepscursus “Bewustincontact” is een cursus van 8 bijeenkomsten voor zowel mannen als vrouwen.

Je krijgt inzicht in datgene wat jou uit balans haalt waardoor je niet lekker in je vel komt te  zitten en er lichamelijke klachten kunnen ontstaan zoals hoofdpijn, slapeloosheid, maagklachten, hartklachten, eczeem, vermoeidheid, concentratiestoornissen. Je lichaam gaat je systeem uitputten zodat uiteindelijk je hoofd ook niet goed meer kan functioneren. En zo komt er dus een moment dat je zo’n heftige reactie krijgt van je lijf, dat je wel moet luisteren omdat je lijf het natuurlijke en gezonde evenwicht in je lichaam en geest wil herstellen.

Een belangrijke oorzaak is dat we in onze maatschappij, o.a. werk, aan allerlei opgelegde eisen en normen moeten voldoen. De grootste oorzaak is dus stress, want deze eisen worden steeds hoger. Daar komt nog eens bij dat we vooral aandacht hebben voor wat niet goed gaat. De boodschap die je dus steeds te horen krijgt is, hoe zeer je je best ook doet, ‘je bent niet goed genoeg’. En alles wat je aandacht geeft groeit. Zo daalt je zelfvertrouwen tot nul en zoek je je eigenwaarde in complimenten en verwachtingen van anderen.

Tijdens deze cursus zal ik je in contact brengen met jouw bewustZIJN. Tevens kom je in contact met de wisselwerking van energieën tussen de mensen in de cursus en wat het met jou doet. Het geeft je een kijkje in de relatie tot jezelf t.o.v. de ander.

Door o.a. groepsgesprekken, de tarot, meditatie ,energetische oefeningen en thuisopdrachten leer je beter bij jezelf te blijven en zul je de nodige hulpmiddelen aangeboden krijgen om vanuit meer rust door het leven  te gaan.

En ja je commiteert  je aan deze 8 bijeenkomsten,  zodat je in je kracht komt te staan en om de veiligheid binnen de groep te waarborgen.

Aantal deelnemers: min. 6, maximaal 12 deelnemers.

Data: 15, 22, 29 November en 6, 13, en 20 December 2017, 3  en 10 Januari 2018.

Plaats: Cleyburchstraat 16A, 3039DD Rotterdam.

Bijdrage: € 397,-incl. Btw ( 21%)