Coaching op het gebied van intimiteit

Zijn er blokkades op het gebied van intimiteit? Ben jij een stuk zelfvertrouwen kwijt? Herken jij de momenten waarop jij jezelf niet durft te laten zien in al jouw schoonheid, sensualiteit en kracht? Zie jij dit weerspiegeld in alle facetten in jouw leven?

Weet jij je geen houding te geven? Krijg jij een knoop in je maag of een krop in de keel als je op het gebied van intimiteit jezelf kenbaar dient te maken in dat wat jij wilt? Is jouw liefdesspel van korte duur vanwege belemmerende faktoren ?

Dan zijn de intimiteit coaching sessies iets voor jou! Voor zowel man als vrouw.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.

De nadruk ligt op het BEWUST IN CONTACT  komen met wat zich in jou en om je heen laat zien of gezien wil worden.
In de sessie breng ik je in de diepere lagen van contact met je lichaam en je onderbewustzijn, zodat geheeld kan worden wat geheeld dient te worden. Het spel van overgave, toelaten en je openen om te ontvangen en totaal te ontspannen. Ik begeleid naar de bron van rust, vrede, totaal jezelf zijn.

Vijf vormen van intimiteit:

  1. Intellectuele intimiteit gaat over wat er in je omgaat ook te durven uitspreken naar een ander en je niet geremd voelen, op welk gebied dan ook.
  2. Spirituele intimiteit gaat over het durven uitspreken wat er expliciet in jou omgaat, je eigen gedachten.
  3. Sociale intimiteit gaat over het samen dingen ondernemen en beleven. Gedeelde ervaringen zorgen voor een gevoel van intimiteit, omdat je het zelf heb meegemaakt.
  4. Emotionele intimiteit ,door het delen van emotie groeit de verbondenheid.
  5. En dan de meest bekende vorm van intimiteit is de fysieke intimiteit. Het lichamelijke intiem zijn, zowel op het gebied van seks, als het knuffelen, kussen, dansen, aanraken, stem/geluid en hoe je daar zowel privé als publiekelijk mee omgaat.

Traject: Minimaal vijf bijeenkomsten, waarna gekeken wordt naar de voortgang.Combinatie met andere sessies is mogelijk.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.

En ik kan het niet beter verwoorden dan een vaste klant van mij, die zei:

“Bij deze wil ik je bedanken voor de warmte die ik afgelopen vrijdag van jou heb mogen ontvangen. Het was een bijzondere ervaring om mijn lichaam en ziel aan jou toe te vertrouwen. Je hebt mijn volledige respect en vertrouwen en ik kan me grenzeloos aan jou overgeven.
Ik ben blij dat je mij verder wilt begeleiden. Ik heb vrijdag ervaren als warm, veilig, intiem, sensueel, verlossend en verruimend, daarvoor nogmaals dank .”

Nog een reactie:

Ingrid,
De laatste sessie is te lang geleden en ik heb er veel baat bij gehad dus
sta te springen om me via jouw sessie/massage weer helemaal als herboren te
gaan voelen.
Even het wereldse los laten en mezelf weer even laten op laden. Maar ook de
vastzittende emoties eruit te laten komen dat is zo geweldig.
Van jouw eerste twee sessies is zoveel los gekomen bij me wat ik nu goed heb
kunnen verwerken.

Kortom je hoort echt snel van me.

Bedankt en zeer zeker tot ziens.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.