Bewust in Contact op Woensdag

Vanaf 19 Februari 2020 gaat het 3e blok van start. Om de veertien dagen op de Woensdagavond  bewustwordingsprocessen vanuit Tantra/Sjamanisme van 19.30 uur tot 22.00 uur voor Mannen en Vrouwen aan de Bergselaan 321 A in centrum “Blije Boeddha Yoga”, 3038 CJ  Rotterdam.

  • De avond begint met een actieve meditatie of yoga of dans.
  • Daarna behandelen we een onderwerp dat zich heeft aangediend binnen de groep of algemeen (bijv. volle maan)
  • Daarnaast werken we met lichaamswerk, bewuste aanraking, breathing, kristallen, tarot etc,
  • Ook werken we met rituelen en trance reizen vanuit het Shamanisme en meditaties en bewustwordingsprocessen vanuit de Tantra.
  • We eindigen vaak met het resoneren van Mantra’s.

Tijdens de lessen raken wij elkaars geslachtsdelen NIET aan, mochten we naakt gaan(afhankelijk van de groepsdynamiek) en respecteren elkaars grenzen. We houden dat wat zich aandient binnen de groep en gaan met elkaar de belofte aan elkaars privacy te respecteren.

Een  cursus van resterend 2 losse blokken waar je per blok aan deelneemt, natuurlijk kun je kiezen om aan meerdere blokken deel te nemen.

blok 1 : 18 Sept,/ 2,16,30 Okt. en 13 Nov. VOL

blok 2 : 4 Dec./11 Dec./8 en 22 Jan. en 5 Febr. VOL

blok 3 : 19 Febr,/ 4  en 18 Maart/ 1 April( geen grap) en 15 April (Nog plaatsen vrij.)

blok 4 : 13 en 20 Mei/3 en 17 Juni / en 1 Juli (Nog plaatsen vrij.)

Slot vond 15 Juli : Japanse Theeceremonie Variant.

Mail naar ingridkramer@upcmail.nl of ingrid@bewustincontact of bel 06-49716353

Wil jij (man of vrouw) de kunst van het leven verstaan en inzicht krijgen hoe ermee om te gaan, ook op het gebied van intimiteit? Ga jij mee op ontdekkingsreis en durf jij uit je comfort zone te gaan?

“Enjoy the totality of your body, mind and soul.” Versta jouw lichaamstaal, ontdek jouw geluid, voel wat jou stopt of juist niet, waar word je blij van en wat verdriet?

Als Holistic Life Coach met achtergrond Tantra en Sjamanisme, Reiki Master, Dans en Drama Docent, Tarotist en Energetisch Coach en Healer reik ik jou dat aan wat jou inzicht zal geven hoe je met bepaalde thema’s in het leven om kan gaan.

Thema’s zoals bijvoorbeeld: afwijzing, eenzaamheid, schaamte, vertrouwen, van jezelf houden, contact maken, in contact blijven of uit contact gaan, jaloezie en wat er nog meer vanuit de groep naar boven zal komen.Een cursus waar ik inspeel op het moment, het Hier en NU.

Via verschillende werkvormen breng ik je BEWUST IN CONTACT met jezelf , de ander en de wereld om je heen. Alles is energie en dat betekent dat dat wat je zegt, denkt of doet effect heeft op jou en je omgeving. Ontdek de Magie van Energie.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.

Meld je bijtijds aan, want er is maar ruimte voor 10 personen per keer.

Max. 10 personen

Tijd: Van 19.00 inloop start 19.30 tot 22.00 uur.

Tarief: €150,00 ( persoonsgebonden) per blok van 5 bijeenkomsten.

Waar: ” Blije Boeddha Yoga” , Bergselaan 321 A, 3038 CJ Rotterdam.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.

Tot ziens.