Is dat een Tantra massage?

Tot mijn grote verbazing wordt de Tantra massage alom aangeboden. Ik sprak pas nog iemand die zei: “Ja ik geef ook Tantra massage. Ik geef massages bij de mensen aan huis. Kost 60 euro per uur. Ik geef maximaal tien massages per dag, maar soms zoals vandaag maar vier.”

Ik vraag hem over zijn Tantra visie en ik kom er al snel achter dat hij zich daar nog niet zo zeer in heeft verdiept. Hij stelt zich open voor meer kennis op dit gebied en we spreken af in mijn praktijk.

Hij arriveert keurig op tijd en neemt plaats aan mijn eettafel. Onder het genot van een kopje thee blijkt hij verschillende massages aan huis te geven, zo ook de Tantra massage. Hij kijkt tijdens ons gesprek continue op zijn mobiel en ik vraag hem deze uit te zetten om meer in contact te zijn in het Hier en Nu.

Hij is erg verbaasd als hij mijn “Tempel” ziet en ik hem uitleg, dat ik dus geen Tantra massage bij de mensen aan huis kan/wil geven. Hij wil graag een massage uitwisseling om dit Gratis te beleven. Nee, zo werkt het niet, dus hij ging en ik heb hem nooit meer gezien. Ik waardeer zijn openheid en nieuwsgierigheid en hij zei de Tantra massage vanaf nu Sensuele massage te noemen.

Zo sprak ik pas een dame die ook de armouring geeft. Ja want dat geef je er cadeau bij. Heel simpel toch? En ach, doe niet zo moeilijk iedereen kan toch een Tantra massage en zelfs met de armouring geven.

Ik verbaas mij en kijk toe. Mensen die ik een paar jaar geleden in mijn praktijk zag zijn nu zelf Tantrik. En ja, wanneer ben je Tantrik?

De Tantra Massage is een ontwikkeling die niet vanuit de Tantra komt maar een ontwikkelingen die op zichzelf is gaan staan. Tantra is een levensvisie die ik omschrijf in mijn Blog  “Wat is Tantra?” Zelf noem ik het Tantra Bewust in Contact massage, met achtergrond Tantra en Sjamanisme.

Tsja wij mensen  willen graag de controle bewaren en wetenschappelijk goed onderbouwde materie aangeboden krijgen met wonderbaarlijk werkende uitkomst en vooral een ervaring met een Happy End.

Dus de klant belt en zegt: “Ik wil graag een Tantra massage. Kunt u mij uitleggen wat ik kan verwachten? En bent u naakt? Ik ben namelijk erg visueel ingesteld. En kan ik klaarkomen? En als ik nu per ongeluk klaarkom? En mag ik u aanraken? Ja ik heb meerdere keren een Tantra massage ondergaan en daar mocht ik de ander aanraken en klaarkomen en konden we samen heerlijk genieten en kon ik haar ook masseren en ik ben dol op hoge hakken en ben jij totaal bloot en wat kost dat? En komt u ook bij mij naar mijn hotelkamer? En hier heb ik een foto voor u van mijn penis, dat is opwindend toch? Of zal ik een foto opsturen van mij en mijn vriendin. Wij zien er echt mooi uit en zijn overal voor in en we zijn vooral heel geil. En doet u ook kinky dingen?”

Tsja, heel menselijk en niet raar, maar ben je dan wel bij mij aan het goede adres?

Wat als ik je vertel dat niets mij vreemd is, alles is menselijk, maar moeten we er echt in blijven hangen? Ik bedoel in onze (on) comfortabele zone? Of wil jij een avontuur aan en buiten deze zone gaan? Nee, ik ben geen prostituee, en hou mijn slip aan en zal niet totaal naakt gaan, tenminste alleen als jij ermee om weet te gaan. En o, is dat zo, dan betekent het toch dat ik jou mag domineren en begeren en aanraken wat ik wil en desnoods gaan we van bil. Hihi nee. Alles draait om het spel van bewustwording en vooral vanuit gevoel en bewust van de mind.

Tijdens mijn cursus Bewust in Contact kom je pas in aanraking met Tantra/Sjamanisme vanuit Bewustwordingsprocessen waarbij je jezelf beter leert kennen en zo ook de ander.

De Tantra Massage is een beleving op zich, maar heeft bij mij niets van doen met Kinky SM of Happy End. Ook al kan ik een ver gaand spel met je aan om te ervaren en bewust te worden wat het met je doet. Ik bekijk wat nodig is en ja daar kan ik ver in gaan, maar neem maar aan dat ik het doe vanuit compassie, liefde en vooral om jou een ervaring en inzicht rijker te maken.

Het is een reis naar Yin en Yang . Een reis naar de bron, daar waar alles ooit begon. Een reis naar Zelf Liefde en verbinding met het al. Een meditatieve weg met vallen en opstaan. Een weg die “Leven” heet.

Namasté.

Ingrid Kramer.

No comments yet.

Geef een reactie