“Bewustincontact”moment 4

Een #”Bewustincontact” ( 4 ) moment, waar niet alleen ik , maar waar jij misschien ook iets mee kan.

Als Zzp-er is het voor mij soms lastig om zonder zorgen de dag aan te gaan, dus hier wat tips om bij zorgen als ochtendritueel aan te gaan, zodat je vanuit je hoofd in je lijf komt:
_Goed Aarden, visualiseer wortels aan je voeten diep de aarde in, zodat je stevig als een boom komt te staan of spring in het rond of ga een ochtendwandeling aan.
_ Aanrader, schaf een Feed-UP bankje aan of doe wat yoga of ochtendgymnastiek (Zie hier Gina…zij vond het leuk om het een keertje uit te proberen.)
_ Daarna kun je gaan mediteren of onder de douche gaan.
_Borstel je lichaam nog vóór je onder de douche gaat staan met een stevige borstel, voor een goede bloedcirculatie.
_Na de warme douche koud na douchen( wel eerst de voeten en polsen onder de kraan en daarna de rest van het lichaam en niet je hoofd vergeten.)
_ Met ruwe handdoek afdrogen.
_ Smeer je lijf in met een heerlijke body lotion.
_Aangekleed? Dan kun je nu voor de spiegel staan en gekke bekken trekken .Een goede gezichtsgymnastiek en je wordt er vrolijk van.
Vanochtend trok ik deze kaart van het Wijsheid Orakel set van Colette Barron-Reed: “Flexibel”( uhhh ja echt waar,toeval bestaat niet, ook zij staat op haar kop, maar dan zonder Feed-Up bankje hihi)
De kaart: Wees leergierig,open,aanvaarden zonder voorwaarden te stellen.De boom is soepel en standvastig terwijl alles om hem heen misschien een puinhoop wordt.Zo moet jij nu ook zijn: bereid om iets nieuws te leren,buigzaam maar toch beslist en trouw aan jezelf.
Zo en nu de dag verder aan, misschien zie ik jou straks voor mijn deur staan voor een massage of coaching of een kaartlegging Tarot? Of download mijn GRATIS E-boek “Kom in contact met jezelf en de wereld om je heen.”
Namasté.

No comments yet.

Geef een reactie